sunnuntai 2. maaliskuuta 2014

löytöjä kirpputoreilta ja outleteista

Löysin käytettynä Wolfordin kapean kynähameen. Se löytyi Ruutu Rouvasta ja maksoi 15 euroa. Alkuperäinen hinta on ollut 115 euroa. Hame on varsinkin kesällä kätevä. Se on ihanan joustava ja mahtuu pieneen tilaan. Mahtava siis matkoilla tai varahameena käsilaukussa. Väri oli hyvä harmaa joka sopii lähes kaiken kanssa.

Wolford Taisha skirt



















Ostan mielelläni asioita käytettynä ja kirpputoreilta ja Second hand liikkeistä löytää yleensä aina jotain hyvää. Viimeksi löytyi aivan käyttämättömän näköinen villakangastakki, täyttä villaa ja Italialainen. Ihmeellisintä oli se, että kaupoista saa välillä ihan turhaan hakea kokoa 34 tai 32, mutta niitä voi kyllä löytyä kirpputorilta. Takki löytyi SPR:n myymälästä ja maksoi 11 euroa. Vien usein juuri SPR:lle tai Fidalle vanhoja vaatteitani, jolloin vanhat vaatteet voivat vielä auttaa jotakuta.
Kannattaa kuitenkin olla tarkkana, ettei osta huonokuntoisia tai huonolaatuisia vaatteita kaappeihin pyörimään. Vaikka jotain saisi ilmaiseksi sitä ei kannata ottaa jos se ei ole sitä mitä ostaisit mielelläsi muutenkin kaupasta. Käytettynä ostetut vaatteet säästävät luontoa ja rahaa. Ja kauppojen valikoimat ovat kuitenkin vain niitä sen sesongin tuotteita. Villakangastakeissakin on nykyään niin vähän villaa, että ei enää kannattaisi puhua villakangastakista.

Outletit ovat myös hyviä paikkoja tehdä vähän halvempia ostoksia. Helsingissä suosikkini on Marc O´Polon outlet Herttoniemessä. Sieltä saa hyvälaatuisia ja kivannäköisiä vaatteita puoleen hintaan. Värit ovat ainakin minulle sopivia ja pienempiä kokojakin löytyy paljon.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti