keskiviikko 11. kesäkuuta 2014

säilytysideoita pikkutavaroille


Meidän perhe on keksinyt monenlaisia keinoja pienien tavaroiden järjestyksessä pysymiseen. Varsinkin tämä tyttäreni keksimä ja ompelema roikkuva kännyköidensäilytystasku on aivan älyttömän kätevä. Siihen saa viskattua sisään tullessaan myös aurinkolasit ja siitä ne muistaa taas ottaa ulos mennessään. Meillä oli ennen eteisessä säilytystorni eli kapea lipasto, mutta kaikenlaiset taskut ja seinälokerot, avain- ja vaatekoukut eivät vie turhaan lattiatilaa (jota meillä ei todellakaan ole tarpeeksi).


Eteisen naulakkoon taas voi laittaa tällaisia lokerikkoja, joissa voi vuodenajan mukaan pitää laukkuja, kenkiä, sateenvarjoja, käsineitä ja huiveja.


nämä irtokoukut ovat käteviä väliaikaista ripustusta varten tai esim. pesuhuoneessa, jos et halua tehdä turhia reikiä seiniin

tyttöjen tavaroita on mukava katsella hattulaatikoissa
ASKARTELUITA-
joiden välineet löytyvät lähes joka kodista

Tässä vielä pari vinkkiä koululaisille kesälomalle, jos vaikka sadepäivä sattuisi. Tai no tämä ensimmäinen on ehkä hyvä tehdä ulkona tai avoimen oven lähellä, koska kynsilakassa on niin voimakas haju.

Tytöt löysivät Top Model lehdestä kivan askarteluohjeen kivoille koristepinneille.
Näihin voit käyttää kaikki kynsilakat mitä et enää viitsisi käyttää.
Tarvitset Farfalle pastaa (rusettikuviopasta) , kynsilakkaa, pinnejä ja liimaa.
Rusettipastat lakataan kynsilakoilla ja annetaan kuivua. Pinni kiinnitetään lakkaamattomalle puolelle.



Tässä vielä nuoremman tyttären viime kesänä tekemä naulakko. Lauta on maalattu ja kuvioitu. Yläreunoihin kiinnitetään rautalanka, johon voi koristeeksi pujottaa helmiä ja työntää rautalangan päät helmien alle piiloon. Naulat taivutetaan sen jälkeen kun ne on hakattu laudan alaosaan.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti