keskiviikko 13. elokuuta 2014

thaimaalaiset currybroilerit


Lapseni tykkäsivät rengastiellä syödyistä broilerivartaista niin paljon, että pyysivät minua tekemään sellaisia. Päätin kokeilla saisinko tehtyä samantapaisen maun kotona. Ostin maustamatonta broilerin sisäfilettä, avasin fileet sivusta veitsellä, jolloin niistä tuli perhosen muotoisia ja laitoin ne marinoitumaan. Marinadin tein currysta n. 3-4 tl (tulinen, ostettu punnitse ja säästä kaupasta), oliiviöljystä ja hieman laitoin makeaa soijakastiketta suolaisuutta ja makeutta tuomaan. Sitten annoin marinoitua ainakin tunnin. Paistoin fileet pannulla. Tikut voisi myös laittaa fileisiin ja grillata grillissä. Maku oli kuulemma hyvin samanlainen kuin toivottu olikin. Tarjosin paistetun pinaattibasmatiriisin kanssa. Aiemmin blogissa on ollut pinaattiriisin resepti, josta pitkäjyväisen riisin voi vaihtaa myös basmatiriisiksi, jolloin maku on itämaisempi. Paistaminen tuo annokseen lisää makuja.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti