tiistai 29. heinäkuuta 2014

tortillachipsejä, liha- ja kasvistäytteellä


 
POSSU- TAI KASVISNACHOT

Ostimme Lidlistä "nyhtöpossua" jota on nyt alkanut näkyä vähän joka paikassa. Kokonainen pala nythtöpossua oli lähes valmis ja vain kunnon lämmitystä vailla. Liha laitettiin grilliin peitetyssä uunivuoassa ja puolen tunnin kuluttua se nyhdettiin kahdella haarukalla pienemmäksi. Tämä kokonainen nyhtöpossu on mielestäni parempi vaihtoehto kuin valmiiksi nyhdetty possunliha. Liha on mielestäni myöskin oikean väristä (ruskeaa ei nitriitipunaista).

Go greeniltä löytyy hyvänmakuinen valmis chili sin carne joka sopii taas kasvissyöjille nyhtölihan sijasta. Sitä voi tässä kuitenkin käyttää myös lihan kanssa hyvänä kastikkeena. Lisäkkeiksi tein guacamolea (lasten suussa se on vihreää mössöä..ohje löytyy myös tästä blogista) ja pieneksi silputtua kaalia, kurkkua ja tomaattia.
Alimmaisiksi asetellaan tacoshipsit ja päälle kasataan lihaa ja chili sin carne ja /tai tomaattikastiketta (ohjeet: pizzakastikkeen tomaattikastike tai tuoretomaattikastike) päälle ripotellaan juustoraastetta ja sulatetaan juusto mikrossa tai uunissa. Sitten päälle kasviksia, guacamolea, creme fraishea ja säilykejalopenoja. Myös sipuli on hyvää. Chili sin carnen seasta löytyy pavut ja maissi. <Ja on hyvää! Ja helppoa kuin heinän teko!>

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti